Estetiğin dozunu kaçıran Umut Akyürek bambaşka birine döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Estetiğin dozunu kaçıran Umut Akyürek bambaşka birine döndü

MAGAZİN Haberleri

'Yerli Angelina Jolie' olarak anılan Umut Akyürek'in değişimi hayranlarını şaşırttı. Estetiğin dozunu kaçıran Akyürek’e takipçileri “Neden kendinize bunu yaptınız?” şeklinde yorumlarda bulundu.

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin paylaşımına takipçilerinden yorum gecikmedi. 
Sesiyle kendisine hayran bırakan Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, kendisi gibi sanatçı olan Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında nikah masasına oturdu. Akyürek’in bu evlilikten Melek Bal adında bir kızı oldu. Müzik çalışmalarına devam eden sanatçı değişimiyle gündeme geldi. 

TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞDIRDI

Instagram’da 142 bin takipçisi bulunan Akyürek son halini paylaştı. Ünlü ismin yüzündeki değişiklikler takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yaptırdığı estetik operasyonlar sonrası bambaşka birine dönüşen Akyürek’in fotoğrafını takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Kullanıcılar “Neden kendinize bunu yaptınız?” , “Bu kadar estetiğe gerek var mıydı?” gibi yorumlar yaptı.

Estetiğin dozunu kaçıran Umut Akyürek bambaşka birine döndü

“FERDİ TAYFUR BANA YERLİ SOPHIA LOREN DERDİ”

49 yaşındaki Umut Akyürek, daha önce 16 yaşında çektirdiği bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak altına şu notu düşmüştü: 

“Kaşlara özgürlük yaş 16. Burun eğri dudak asimetrik hala da öyle gerçi. Sophia Loren'e benzetenler olmuş. Evet o zamanlar çok söylerlerdi hatta Ferdi Tayfur beni görünce 'yerli Sophia Loren' demişti.”

Estetiğin dozunu kaçıran Umut Akyürek bambaşka birine döndü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...