Esra Erol'da Caner ve Berke evlendi

Düzenleyen:
Esra Erol'da Caner ve Berke evlendi

MAGAZİN Haberleri

Evlilik programlarına bir çeki düzen verilmesi yönünde Hükümet'ten gelen uyarılar işe yaradı. Esra Erol'da Caner ve Berke dünya evine girdi. İkili balayı yerine Umre'ye gidecek.

Bir ara yayından kaldırılmaları gündeme gelen izdivaç programlarıyla ilgili Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş "Bizim amacımız yasaklamak değil ama bu kanalların kendine çekidüzen vermesi" açıklaması yapmıştı. Bu açıklamanın ardından izdivaç programlarının nasıl çeki düzene geleceği konuşulur olmuştu.

İLK FİİLİ CEVAP ESRA EROL'DAN GELDİ

Programlarda gelin ve damat adaylarının belli bir kurgu üzerine hareket ettikleri ve gerçekte evlilik amacının güdülmediği yönündeki iddialara ilk fiili cevap Esra Erol'un izdivaç programından geldi. Programın popüler damat ve gelin adayları olan Caner ve Berke dünya evine girdi.

Esra Erol'da Caner ve Berke evlendi

CANER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Nikahta gözyaşlarını tutamayan Caner, çok zor ünler geçirdiği ekmek alacak parasının olmadığı zamanları hatırladığını fakat sonunda aradığı mutluluğu Esra Erol'un programında bulduğunu söyledi. 14 senedir yaşadığı kötü günlerin de geri kaldığını belirten Caner, aradığı mutluluğu Berke'de bulduğunu söyledi.

Esra Erol'da Caner ve Berke evlendi

UMREYE GİDECEKLER

Çift, yarın yapılacak düğünün ardından balayına gitmeyeceklerini, Nisan ayı içerisinde Umre'ye gitmeyi planladıklarını söyledi. Duygusal anların yaşandığı nikahta, Caner'e en güzel sürprizi annesi yaptı. Araları iyi olmayan anne ve oğul nikah vasıtasıyla buzları eritti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...