Esra Erol şaştı kaldı

Esra Erol şaştı kaldı

MAGAZİN Haberleri

Fox'un sevilen programı Esra Erol'la da ilginç anlar yaşandı. Gelin adayının eski eşi canlı yayına bağlandı, anlattıkları karşısında stüdyo şaşkına döndü

Esra Erol'un sunduğu izdivaç programının dünkü bölümünde gergin anlar yaşandı. Umut Bey ile görüşen Funda Hanım'a Esra Erol, 'Eski eşin Ahmet Bey aradı. Seninle yeniden evlenmek için hazırlık yapıyormuş' dedi.
'Öyle bir şey yok' karşılığını veren Funda Hanım'a, Esra Erol, 'Görüşmek ister misin?' diye sordu.


Funda Hanım, 'Hayır istemiyorum. Canlı yayına bağlmazsanız sevinirm çünkü ben o insanla ihnaet yüzünden ayrıldım' dese de Erol, Ahmet Bey'i canlı yayına bağladı. Ahmet Bey, 'Kendisi dün akşam yanımdaydı. Öyle bir şey yok derken yüzü kızar mıyor mu, utanmıyor mu?' diye konuşunca stüdyo şaşkına döndü. Bu sırada Umut Bey, Funda Hanım'ın yanından ayrıldı.


ESRA EROL ŞAŞTI KALDI
Ahmet Bey'in, 'Funda ile bir kez daha evlenmek için hazırlık yapıyorduk. Ben evliydim eşimden boşandım funda ile evlendim. Sonra eski eşimle görüşmeye devam ettim. Boşandıktan sonra da Funda ile hep görüştük' şeklindeki açıklamaları Esra Erol'u ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi.


'O İNSANLA OLSA BURAYA ÇIKAMAZDIM'
Funda Hanım da, 'Biz evlendik, 2 ay sonra beni aldattı. Aldattığı kişi eski eşiydi. Daha sonra tekrar denemek istedik. Evlilik hazırlıklarına başladık. Annem istemedi. Ben o insanla şu an birlikte olsaydım buraya çıkmayı göze alamazdım' şeklinde konuştu.
Ahmet Bey, 'Ona talip olan insan asrın hatasını yapar' dedi. İkili arasındaki kavga stüdyoyu gerdi. Ardından Funda Hanım'ın annesi de canlı yayına bağlandı. nbsp;##tgvideo##
BEYAZ GAZETE






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...