Esra Erol hamile mi? Esra Erol bebek mi bekliyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Esra Erol hamile mi? Esra Erol bebek mi bekliyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Esra Erol hamile mi? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı sunucusu Esra Erol’un hamile olduğu iddia edildi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir'in sosyal medyada yaptığı bir yorum akıllara Esra Erol bebek mi bekliyor? sorusunu getirdi.

Ünlü sunucu Esra Erol geçtiğimiz günlerde katıldığı ödül töreninde yeni imajı ve kıyafetiyle dikkatleri üzerine topladı. Esra Erol'un imajı ve tarzı sosyal medyada takipçileri tarafından çok konuşulurken Esra Erol hamile mi? sorusu gündemde yerini aldı.

2010 yılında  Ali Özbir ile evlenen Esra Erol’un iki oğlu var. Esra Erol’un eşi Ali Özbir geçtiğimiz günlerde oğlunun bebeklik fotoğrafını paylaşınca bir sosyal medya kullanıcısı "Bir tane yapsın Esra Hanım çok güzel" yorumunu yazdı. Ali Özbir de takipçisinin yorumuna sessiz kalamayarak "Fark etmedin mi Esra kilo aldı" yazınca akıllara "Esra Erol  bebek mi bekliyor?" sorusu geldi. 

ESRA EROL HAMİLE Mİ?

Esra Erol üçüncü kez anne mi olacak? Konu ile ilgili eşinden ya da Esra Erol'un kendisinden henüz bir açıklama gelmedi. Ali Özbir ile evli olan sunucu Esra Erol’un İdris Ali ve Ömer Erol isminde 2 oğlu var.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...