Esra Ceyhan’ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı boyuna yetişti

Düzenleyen:
Esra Ceyhan’ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı boyuna yetişti

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem sunduğu kadın kuşağı programlarıyla adından söz ettiren deneyimli sunucu Esra Ceyhan 16 yaşına giren kızı Ayşe ile doğum gününde poz verdi. Ceyhan, o kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla tanınan ve uzun süredir gözlerden uzak olan Ceyhan, ortaya çıktı. Bir dönemlerin ünlü sunucusu Barbaros Ceyhan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe’nin doğum gününü kutladı.

Esra Ceyhan kızı Ayşe'nin 16. yaş doğum günü kutlamasından fotoğrafları sosyal medya hesabına yükledi.

Ünlü sunucu kızının doğum gününü şu duygusal mesajla kutladı:

“Sevginin en tarif edilemez şeklini yüreklerimizin derinliklerinden tüm hücrelerimize yaymayı başaran yavrularımız; sizler bizim ışığımız, en büyük zenginliğimiz ve mutluluk amaçlarımızsınız. Birtanem, cananım, Ayşe’m ve tüm yavrularımız iyi ki doğdunuz, iyi ki bizlere nasip oldunuz ŞÜKÜR ŞÜKÜR ŞÜKÜR”

Ceyhan, doğum günü mesajları için de "Canım yavrum Ayşe’min doğum günü için yolladığınız iyi dileklerinize, dualarınıza, sarf ettiğiniz olağanüstü sıcak sevgi sözcüklerinize, tebriklerinize, temennilerinize ve varlığınıza şükran ve şükür dolu teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek teşekkürlerini iletti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...