Eski eşler bir arada… Boşanma sonrası ilk paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eski eşler bir arada… Boşanma sonrası ilk paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz hafta noktalamıştı. Çift, boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi. Ayrılığın üzerinden çok kısa bir süre geçmişken ikili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kuzey Güney, Aşk Yeniden, Dünyayla Benim Aramda gibi birçok projede yer alan oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıldır evli olduğu Nilüfer Gürbüz tek celsede boşandı. Uzun süredir sosyal medyadan birlikte paylaşım yapmayan ikilinin fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıkları ortaya çıktı.

AYRILIK SONRASI İLK POZ

Cem adında bir oğulları olan çift, ayrılık sonrası ilk kez bir araya geldi. İkili, o anların fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. Anlaşmalı olarak evliliklerini noktalayan çift, çocukları için bundan sonra dostça sık sık görüşeceklerinin sinyalini verdi. 

Eski eşler bir arada… Boşanma sonrası ilk paylaşım

AYLIK 70 BİN TL NAFAKA

Gülsoy ile Gürbüz’ün boşanma protokolüne göre, 4 yaşındaki oğulları Cem’i ünlü oyuncu gündüzleri görebilecek. Başarılı oyuncu, aynı zamanda eşine 70 bin TL aylık nafaka ödeyecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...