Eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga ettiği iddialarına Acun Ilıcalı son noktayı koydu

Düzenleyen:
Eski eşi Şeyma Subaşı ile kavga ettiği iddialarına Acun Ilıcalı son noktayı koydu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşandığı Şeyma Subaşı'nın Bodrum’daki bir mekanda kızları Melisa’nın velayeti ve nafaka ücreti nedeniyle kavga ettiği ileri sürülmüştü.

Magazin basınında geniş yer bulan konuyla ilgili ilk açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 2017 yılında Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de gerçekleşen törenle dünya evine girmişti. Çift 2018 yılında boşanmıştı.

Bu evlilikten Melisa adında bir kızları bulunan ikilinin gözde tatil beldesi Bodrum'da kızlarının velayeti ve nafaka ücretleriyle ilgili tartıştıkları iddia edilmişti.

Söz konusu iddiaya göre Şeyma Subaşı'nın eski eşine sesini yükselttiği ileri sürülmüş ve yaşananların ardından ünlü televizyoncunun mekanı terk ettiği konuşulmuştu.  Konuyla ilgili beklenen açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi.

Fenerbahçe'nin bir etkinliğine katılan Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının muhabiriyle ayaküstü sohbet etti.

Şeyma Subaşı ile tartıştığı yönündeki iddialarla ilgili konuşan Ilıcalı “Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal” dedi.

Söz konusu iddiaları yalanlayan ünlü televizyoncu “Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük, hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...