Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti sonrası Ece Erken'den duygulandıran fotoğraf

Düzenleyen:
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti sonrası Ece Erken'den duygulandıran fotoğraf

MAGAZİN Haberleri

Ece Erken’in eşi, Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki gece uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin ölümü ile büyük bir acı yaşayan Ece Erken eşine sarıldığı bir pozu paylaştı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte dün gece Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü sunucu Ece Erken ise eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi sonucu derinden sarsıldı.

NE OLUR KOCAMIN KATİLLERİ BULUNSUN

Olayın ardından Erken bir süre Instagram hesabını kapattı. Hesabını tekrar aktif eden Erken, eşinin cenaze programı hakkında bir paylaşım yaptı. Öte yandan olay gecesi olanlar hakkında yakınlarına konuşan Erken'in, "Ne olur kocamın katilleri bulunsun. Kanı yerde kalmasın" dediği öğrenildi.

EŞİNE SARILDIĞI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken Instagram hesabından bir paylaşım daha yaptı. Sakinleştiricilerle ayakta durduğu söylenen ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na sarıldığı bir fotoğraf paylaştı. Erken’in paylaşımı görenleri duygulandırdı.

SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı ise Twitter'da gündem oldu. Yılbaşında ünlü avukatın çocukları ve kendi çocuğuyla birlikte pozunu paylaşan sunucu, paylaşımın altına şu notu yazdı:

"Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikâyeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...