Eşi ölüm yıldönümünde İbrahim Erkal’ı unutmadı, paylaşımı yürekleri dağladı: Sensiz geçen anlamsız 5 yıl

Düzenleyen:
Eşi ölüm yıldönümünde İbrahim Erkal’ı unutmadı, paylaşımı yürekleri dağladı: Sensiz geçen anlamsız 5 yıl

MAGAZİN Haberleri

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yuman ünlü türkücü İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün Erkal, eşinin ölümünün 5. yıl döneminde sosyal medyadan paylaştığı mesajla yürekleri dağladı.

Türkücü İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017’de evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurmuş ve beyin kanaması geçirmişti. 29 gün yoğun bakımda kalan Erkal, 11 Mayıs 2017’de hayatını kaybetmişti. Erkal’ın cenazesi Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmişti.

Eşi ölüm yıldönümünde İbrahim Erkal’ı unutmadı, paylaşımı yürekleri dağladı: Sensiz geçen anlamsız 5 yıl

'Canısı', 'De Get Yalan Dünya' ve 'Çare Gelmez' gibi birçok unutulmaz esere imza atan türkücü ve söz yazarı İbrahim Erkal’ı vefatının 5. yılında sevenleri unutmadı.

“SENSİZ GEÇEN ANLAMSIZ BEŞ YIL, SADECE ÖZLEM”

Eşi Filiz Akgün Erkal da İbrahim Erkal’ın ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Eşinin fotoğrafına Instagram’dan yer veren Filiz Akgün Erkal, altına şu notu düştü:

“Sensiz geçen anlamsız beş yıl... Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim.”

Eşi ölüm yıldönümünde İbrahim Erkal’ı unutmadı, paylaşımı yürekleri dağladı: Sensiz geçen anlamsız 5 yılİbrahim Erkal'ın eşinden duygusal paylaşım...

“ÖLDÜĞÜNE HÂLÂ İNANAMIYORUM”

Daha önce verdiği bir röportajda kocasının ölümüne hâlâ inanamadığını belirten Filiz Akgün Erkal, “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim'e 'Bu gece sokağa çıkma ne olur' dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” demişti.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...