Eser Yenenler hastanelik oldu, acilen ameliyata alındı

Düzenleyen:
Eser Yenenler hastanelik oldu, acilen ameliyata alındı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve komedyen Eser Yenenler'in, apandisti patlayınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan Yener, sevenlerini korkuttu. Ünlü ismin eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından “Çocuklarla iki koştun apandisitin patladı” şeklinde esprili bir paylaşım yaptı.

Oyuncu Eser Yenenler'in dün akşam apandisiti patladı. Eşi Berfu Yenenler ile hastaneye giden oyuncu, yapılan kontrollerin ardından acilen ameliyata alındı. Operasyonu başarılı geçen Eser Yenenler’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EŞİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medyayı aktif kullanan Berfu Yenenler, eşinin hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan Eser Yenenler’in sağlık durumuyla ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşarak eşinin iyi olduğunu belirtti.

“ÇOCUKLARLA İKİ KOŞTUN APANDİSTİN PATLADI”

Berfu Yenenler, daha sonra ünlü oyuncunun fotoğrafını paylaşarak, "Sana neden nazar değiyor, neden böyle oldu. Bir kere çocuk baktın, sosyal medya hikayelerine baktım çocuklarla iki koştun apandistin patladı" sözleriyle eşine takıldı.

Eser Yenenler hastanelik oldu, acilen ameliyata alındıEser Yenenler'in ameliyat sonrası fotoğrafı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...