Erkin Koray’ın kızı açıkladı: Usta isim için tören düzenlenmeyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erkin Koray’ın kızı açıkladı: Usta isim için tören düzenlenmeyecek

MAGAZİN Haberleri

Türk rock müziğinin efsane isimlerinden 82 yaşındaki Erkin Koray, Kanada'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kızı Damla Koray, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla babası için bir tören düzenlenmeyeceğini duyurdu.

Anadolu rock ve hard rock müziğinin usta ismi Erkin Koray’dan dün akşam saatlerinde acı haber geldi. Kanada’nın Toronto şehrinde yaşayan 82 yaşındaki Koray, akciğer rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşama gözlerini yumdu. 

Erkin Koray’ın kızı açıkladı: Usta isim için tören düzenlenmeyecek

“HAYRANLARI İÇİN BİR TOPLANTI DUYURULACAK”

Usta sanatçısının kızı Damla Koray, babasının vasiyeti üzerine tören düzenlenmeyeceklerini belirtti. Babası Erkin Koray’ın Instagram hesabından paylaşım yaparak, “Tören düzenlemeyeceğiz, ancak hayranları ve arkadaşları için bir toplantı duyurulacak. Nazik mesajlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim. Bu hayatımın en zor günü…” ifadelerine yer verdi.

Erkin Koray’ın kızı açıkladı: Usta isim için tören düzenlenmeyecek

“BENİM İÇİN YAPTIKLARINA MİNNETTARIM”

Öte yandan Damla Koray, babası için duygusal bir mektup yayınladı ve büyük ustaya hüzünlü sözlerle veda etti:

“Babam, babamız, canımın ta içi... Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan Can'lar güzel enerjimizi sevgimizi saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik... Bundan sonra da etmeyeceğiz... Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak daima ve ilelebet...

Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun... Doğru'su hiç şaşmayan tanıdığım en sağlam adam, Anadolu rock'ın mucidi, sevgili babam benim için yaptıklarına minnettarım...

Ne desem hakkını vermiş olmam eminim... Senin çocuklar da ülkelerini kültürlerini ve onlara layık gördüğün Cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et... Seni çok ama çok seven kızın, Damla..."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...