Usta oyuncu rol aldığı dizinin yapım şirketini topa tuttu: “Konuk ettiler, kaba davrandılar!”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Usta oyuncu rol aldığı dizinin yapım şirketini topa tuttu: “Konuk ettiler, kaba davrandılar!”

MAGAZİN Haberleri

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’ın kadrosuna katılmıştı. Dizide yalnızca iki bölüm oynayan isim, konuk oyuncu olmadığını ama nedense kendisine senaryo yazılmadığını belirtti. Dizinin yapım şirketini topa tutan Yazıcıoğlu, “Bana çok kaba davrandılar. Bunca yıllık aktöre, tiyatro kökenli bir oyuncuya sen bunu yapamazsın. Bir figürana bile yapamazsın ki hele bana hiç yapamazsın” şeklinde konuştu.

Tiyatro, sinema, seslendirme sanatçısı ve sunucu Erhan Yazıcıoğlu, 90’lı yıllarda yayınlanan ‘Seç Bakalım’ adlı yarışmayla adını geniş kitlelere duyurmuştu. O yıllarda guatr kanseri nedeniyle ameliyat geçiren ve ses tellerinden biri felç olan Yazıcıoğlu sonrasında bağırsak ve mide kanseriyle de mücadele etti. Uzun yıllar sahneden uzak kalan isim yıllar sonra Karadayı ile ekrana döndü. Yazıcıoğlu, son olarak Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenilen Camdaki Kız dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

Dizide Cana karakterinin babasını canlandıran isim, iki bölüm oynadıktan sonra ortadan kayboldu. Akşam gazetesine röportaj veren isim, diziyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Usta oyuncu rol aldığı dizinin yapım şirketini topa tuttu: “Konuk ettiler, kaba davrandılar!”

“ÇOK ÇOK AYIP”

Dizide konuk oyunculuk yapmak için anlaşmadığını ancak kendisine bir türlü senaryo yazılmadığını belirten isim, yapım şirketine sert çıktı. Yazıcıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bana çok kaba davrandılar. Bunca yıllık aktöre, tiyatro kökenli bir oyuncuya sen bunu yapamazsın. Bir figürana bile yapamazsın ki hele bana hiç yapamazsın. Çok çok ayıp! Benim adıma birçok sanatçıya ayıp etmişlerdir, ben sadece bir örneğim.”

“ANLAŞMAMIZ O ŞEKİLDE DEĞİLDİ”

Kendisine ayıp edildiğinin altını çizen Yazıcıoğlu, “Bana sürekli rol yazacaklardı. Konuk oyuncu deseydiler zaten kabul etmezdim. Etseydim de benim sorunum olurdu, paramı aldım oynadım iki bölüm derdim ama bizim anlaşmamız o şekilde değildi. Çok garipsedim ve o yapım şirketini kulağımın arkasına koydum. Belki de bana üç dört bölüm sonra fiyat artışı sözü verdikleri için, o artışı yapmak işlerine gelmediği için senaryo yazmadılar. Oysaki rolüm çok sevilmişti, karakter üzerime oturmuştu, olumlu dönüşler almıştık” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...