Erdal Beşikçioğlu ‘Bizi ikna etmek zor değil’ diyerek müjdeyi verdi: Behzat Ç. geri dönüyor

Düzenleyen:
Erdal Beşikçioğlu ‘Bizi ikna etmek zor değil’ diyerek müjdeyi verdi: Behzat Ç. geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Polisiye türündeki dizi 'Behzat Ç.'nin hayranlarını sevindirecek açıklama Erdal Beşikçioğlu’ndan geldi. Ünlü oyuncu, “Behzat Ç. yeniden başlayacak mı? Behzat Ç. yeniden çekilecek mi? Behzat Ç kadrosunda kimler olacak mı?” gibi merak edilen soruların cevaplarını verdi. Beşikçioğlu verdiği röportajda “Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil” şeklinde konuştu.

İlk bölümü 2010 yılında ekrana gelen fenomen dizi Behzat Ç., yeniden ekranlara geliyor. İlk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan ardından sosyal medya platformu BluTV'de ekrana gelen dizi üçüncü kez izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili müjdeyi dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Gazete Magazin'e verdiği röportajda açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu ‘Bizi ikna etmek zor değil’ diyerek müjdeyi verdi: Behzat Ç. geri dönüyor

“BEHZAT Ç. PEK YAKINDA”

Behzat Ç’nin aynı kadroyla yola devam edeceğini belirten Erdal Beşikçikoğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Pek yakında. Oyuncular aynı olacak ama ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek sanıldığı kadar zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir. O yüzden oyuncuları ikna etmek zor olmaz.”

Muhabirlerin “Son dönemde rol aldığınız diziler uzun soluklu olmadı. Behzat Ç. karakteri üzerinize mi yapıştı?” sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:

“Kısmet. Yazılan metin ve senaryo güçlü olsa Behzat Ç. gibi devamı gelir. Ama yeni kuşak dizilerde karakterlerin peşine takılmak yerine olay örgülerinin peşine takılmayı tercih ettiğimiz için sistem kendi içerisinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...