Er Ryan’ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Er Ryan’ı Kurtarmak filminin yıldızı Tom Sizemore hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Er Ryan’ı Kurtarmak başta olmak üzere Büyük Hesaplaşma, Kara Şahin Düştü, Katil Doğanlar gibi filmlerde rol alan Tom Sizemore hayatını kaybetti. 61 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz hafta evinde geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.

ABD'li aktör Tom Sizemore hayatını kaybetti. 18 Şubat'ta beyin anevrizması geçirdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan aktör kurtarılamadı. 

Temsilcisi Charles Lago, CNN'e yaptığı açıklamada, ünlü aktörün öldüğünü doğruladı. Lago, aile adına yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun California'daki Saint Joseph Tıp Merkezi'nde “uykusunda huzur içinde vefat ettiğini” söyledi.

Kardeşi Paul Sizemore ise yaptığı açıklamada, “Ağabeyim Tom'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekliydi, sevgi doluydu. Zekası ve hikaye anlatma yeteneği ile sizi sonsuza kadar eğlendirebilirdi. Gittiği için kahroldum ve onu her zaman özleyeceğim” dedi.

TOM SİZEMORE KİMDİR?

Thomas Edward Sizemore Jr. 29 Kasım 1961 yılında Michigan, Detroit'te dünyaya geldi. 1986 yılında Wayne Devlet Üniversitesi'nde oyunculuk dersini başarıyla tamamladıktan sonra birçok ünlü gibi o da New York'a taşınıp garsonluk ve küçük çaplı sinema rollerinde görev aldı. 1996 yılında Maeve Quinlan ile evlendi. 1999 yılında uyuşturucuyla ilgili sorunlar nedeniyle boşandı. Temmuz 2005 yılında Janelle McIntire ile olan ilişkisinden ikiz erkek çocuğu dünyaya geldi.

Oliver Stone'un 1989 yapımı "Born on the Fourth of July" filminde küçük bir rol aldı ve ABC dizisi "China Beach "te Çavuş Vinnie Ventresca'yı canlandırarak televizyondaki ilk çıkışını yaptı.

Sizemore bunu 1991'de "Point Break", 1993'te "True Romance", 1994'te "Natural Born Killers" ve 1995'te "Strange Days" gibi çeşitli filmlerdeki performanslarıyla takip etti.

Kevin Costner'ın western filmi "Wyatt Earp "te Bat Masterson rolüyle başrol oynaması Sizemore'a beğeni kazandırdı. Her ikisi de 2001 yılında gösterime giren "Pearl Harbor" ve "Black Hawk Down"da önemli roller üstlendi.

1998 yapımı İkinci Dünya Savaşı filmi "Er Ryan'ı Kurtarmak” filmindeki Çavuş Mike Horvath rolüyle tanındı.

Sizemore son olarak Netflix dizisi "Cobra Kai" ve bağımsız doğaüstü film "Impuratus"ta rol aldı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...