Engin Altan'dan o iddialara sert yanıt!

Engin Altan'dan o iddialara sert yanıt!

MAGAZİN Haberleri

Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'la hakkında çıkan 'boşanacaklar' haberine sert yanıt verdi. Altan 'Bu haber haddini aştı' dedi.

Çiftin kararının her ne yaşanırsa yaşansın, bir yıl boyunca evli kalıp ilişkilerine ikinci bir şans vermek olduğu öğrenildi.Özellikle Neslişah Alkoçlar'ın Engin Altan Düzyatan'a "Üç çocuk dünyaya getireceğim" sözünün yerine getirilmesi bekleniyormuş.Engin Altan kavga iddialarını yanıtladı.
Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile aralarının açık olduğu iddiasına Kanaltürk'te yayınlanan "2. Sayfa"da cevap verdi.1 yıldır süren beraberliklerinde hiç tartışmadıklarını söyleyen Engin Altan Düzyatan, "Biz de ilk defa bu sabah böyle bir haberle uyandık. Bu haberin kaynağı kimdir? Yalan haberlerle uğraşmayı bıraksınlar. Hanımefendi böyle bir şey yazmış.Bu haberden dolayı dava açacağız. Eşimle mutluyuz. Dün aile yemeğindeydik. Bu haber biraz haddini aştı. Terbiyesizlik sınırını aştı. Akşam


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...