Emre Altuğ’dan Çağla Şıkel sorusuna dikkat çeken cevap: Hadsizlik

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
- Güncelleme:
Emre Altuğ’dan Çağla Şıkel sorusuna dikkat çeken cevap: Hadsizlik

MAGAZİN Haberleri  / Takvim

Şimdilerde Yalı Çapkını’nda Orhan karakterini canlandıran Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel’in Nail Gönenli ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Ekranların başarılı sunucusu Çağla Şıkel, 8 aydır avukat Nail Gönenli ile birlikte. Magazin gündeminde sık sık yer alan çiftin evlenecekleri ama bu ilişkiye Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı konuşuluyordu. Altuğ, söz konusu iddialara cevap verdi.

2008 yılında şarkıcı Emre Altuğ ile nikah masasına oturan Çağla Şıkel'in bu evliliğinden Uzay ve Kuzey adında iki oğlu olmuştu. Şıkel ile Altuğ, 2015 yılında boşanmıştı. Ünlü manken uzun süre hiçbir erkek arkadaşıyla görüntülenmemişti. 

GÖNLÜNÜ NAİL GÖNENLİ’YE KAPTIRDI

Uzun yıllardır hayatında kimse olmayan Şıkel, gönlünü avukat Nail Gönenli’ye kaptırdı. İkili, ocak ayından bu yana ilişki yaşıyor. Hatta ünlü çiftin evlilik yolunda ilk adımı attığı öne sürülmüştü. Ancak Şıkel, ilişkisinin yolunda olduğunu ama evlilik konusundaki iddiaların ise doğru olmadığını söylemişti.

Emre Altuğ’dan Çağla Şıkel sorusuna dikkat çeken cevap: Hadsizlik

EMRE ALTUĞ: BEN BÖYLE BİR HADSİZLİĞİ YAPMAM

Bir diğer iddia ise Çağla Şıkel’in çocuklarının babası Emre Altuğ’un bu ilişkiye sıcak bakmadığı yönündeydi. 

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, söylentiler karşısında sessizliğini bozdu. Takvim'de yer alan haberde; eski eşinin Nail Gönenli ile evlenmesine karşı çıktığı söylenen Altuğ, şöyle konuştu:

“Tabii ki Çağla'nın hayatına müdahale edecek hadsizliği yapmam. İkimiz de ciddi anlamda yaşını başını almış, son derce kişilikli oturmuş iki insanız. Hayatımız hakkında kendi kararlarımızı kendimiz vereceğiz. Ben böyle bir hadsizlik yapmam.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...