Emrah’ın oğlu Tayfun, Acun Ilıcalı’ya kırgınlığını anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emrah’ın oğlu Tayfun, Acun Ilıcalı’ya kırgınlığını anlattı

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Emrah’ın yıllardır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan geçtiğimiz haftalarda evlendi. Düğünüyle ilgili konuşan Erdoğan, Acun Ilıcalı’ya kırgın olduğunu belirtti.

Babası Emrah'la senelerdir görüşmeyen Tayfun Erdoğan, nişanlısı Eda İrap ile sade bir törenle Temmuz ayında evlendi. Erdoğan ve İrap'ı mutlu gününde yakın arkadaşları ve aile dostları yalnız bırakmadı.

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ NURİ ALÇO YAPTI

Davetliler arasında yer alan Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Nuri Alço, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Oğlunun düğün törenine katılmayan şarkıcı Emrah, sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda da bulunmadı. 

Evlenirken babası tarafından yalnız bırakılan Tayfun Erdoğan, gazeteci Bilal Özcan’a içini döktü. Düğünüyle ilgili konuşan isim, “Nuri abi (Alço) ‘Maddi, manevi neye ihtiyacın olursa yanındayım’ dedi, zaten şahidim oldu. Bir de Tuğba Ekinci tebrik etti, hiç tanışmıyoruz kendisiyle ama beni mutlu etti, onore etti” dedi.

Emrah’ın oğlu Tayfun, Acun Ilıcalı’ya kırgınlığını anlattı

“BABAM GELMEDİ, ARAMADI”

Babasıyla hiç iletişim kurmadıklarını belirten Tayfun Erdoğan, “Babam gelmedi, aramadı. Ailevi konularda babam çok nettir, beni sevdiğini, benimsediğini çok iyi biliyorum, hissediyorum. Onun dışında zaten kimseyle aram yok, uzağım medyadan” açıklamasında bulundu. 

Emrah’ın oğlu Tayfun, Acun Ilıcalı’ya kırgınlığını anlattı

“ACUN ABİYİ ÇOK BEKLEDİM AMA GELMEDİ”

Erdoğan, düğüne beklediği bir diğer ismin ise Acun Ilıcalı olduğunu söyledi. Bir dönem Survivor’a katılan şarkıcı Emrah’ın oğlu, Ilıcalı’nın kendisini aramamasına da şaşırdığını belirterek şöyle konuştu:

“Acun abiyi çok bekledim ama gelmedi. Acun abiye düğün davetiyemi yolladım, gelmedi, aramadı. Ben de emeği büyük gelmesini isterdim, Survivor’a beni çağırdığında beklentisi benden büyüktü, sanırım beklentisini karşılayamadım, hayal kırıklığına uğrattım, belki de bu nedenle gelmedi.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...