Emmy ödülleri sahiplerini buldu

Emmy ödülleri sahiplerini buldu

MAGAZİN Haberleri

Televizyon dünyasının Oscarları Emmy Ödülleri, Los Angeles'taki Nokia Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Drama dizisi ödülüne layık görülen 'Breaking Bad'in yapımcısı Vince Gilligan, "Ödül kazanmayı hiç beklemiyordum" dedi. 'The Newsroom'da idealist bir haber sunucusunu canlandıran Jeff Daniels drama dalında erkek oyuncu ödülüne layık görülürken 'Homeland'de sorunlu bir CIA ajanını oynayan Claire Danes da aynı dalda kadın oyuncu seçildi. 'Broadwalk Empire'daki performansıyla Bobby Cannavale, drama dalında yardımcı erkek oyuncu ödülü kazanırken, 'Breaking Bad'den Anna Gunn, aynı dalda yardımcı kadın oyuncu seçildi. Ünlü oyuncu Neil Patrick Harris'in sunuculuğunu üstlendiği gecede komedi dalında ödüller ise 'Vepp' dizisindeki performansıyla Julia Louis-Dreyfus ve 'The Big Bang Theory'de Sheldon'a hayat veren Jim Parsons'e gitti.
İşte kazananlar: nbsp;
Komedi dalında erkek oyuncu: Jim Parsons, 'The Big Bang Theory'
Komedi dalında kadın oyuncu: Julia Louis-Dreyfus, 'Veep'
Drama dalında kadın oyuncu: Claire Danes, 'Homeland'
Drama dalında erkek oyuncu: Jeff Daniels, 'The Newsroom'
Mini dizi: 'Behind the Candelabra'
En iyi drama dizisi: 'Breaking Bad'
En iyi komedi dizisi: 'Modern Family'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...