Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir?
Magazin Haberleri

Defne Samyeli’nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu’nun erkek arkadaşı Emircan Şahin magazin gündeminin en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Birlikteliklerini açıkladıktan bir süre sonra davalık olan ikili çok konuşuluyor. Peki Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir? İşte tüm detayla...

Defne Samyeli’nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu’nun erkek arkadaşı sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Defne Samyeli, kızının erkek arkadaşı Emircan Şahin tarafından darp edildiğini açıkladı. Açıklamanın akabinde Emircan Şahin’in özel hayatına dair araştırmalar hız kazandı. Peki Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir? İşte tüm detaylar...

EMİRCAN ŞAHİN KİMDİR, NE İŞ YAPAR?

Ünlü iş adamı Önder Şahin’in oğlu olan Emircan Şahin, Türkiye’nin sosyetik isimleri arasında bulunuyor. Hacı Sabancı’nın arkadaşı olduğu bilinen Emircan Şahin’in de babası gibi iş insanı olduğu ifade ediliyor. Şu an için Emircan Şahin’in hayatına dair başka bilgi bulunmuyor. Yeni bilgiler geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

DERİN TALU KİMDİR?

Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu’nun küçük kızıdır. Derin Talu 3 Eylül 2003 yılında Amerika Birleşik Devleti’nin New York eyaletinde hayata gözlerini açtı. Genç kız daha önce Atıl Kutoğlu’nun defilesinde yer alarak gündeme gelmişti.

Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir? - 1. Resim

DEREN TALU KİMDİR?

Deren Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu’nun büyük kızı aynı zamanda Derin Talu’nun ablasıdır. Deren Talu, Kasım 1996’da Amerika Birleşik Devleti’nde dünyaya gelmiştir. Her zaman parlak bir öğrenci olan genç kız, uzun süredir erkek arkadaşı olan Baran Tınaz’dan geçtiğimiz günlerde ayrılarak gündeme gelmişti.

Emircan Şahin kimdir? Emircan Şahin kaç yaşında, mesleği nedir? - 2. Resim

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

1 Temmuz 1972 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açan Defne Samyeli’nin babası bir amiral annesi ise Adana’nın Ramazanoğulları ailesinden gelen bir annenin kızıdır. Defne Samyeli, 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmadan üçüncülükle ayrıldı.

1999 yılında Kanal D’de ana haber sunuculuğu yapmaya başladı ve bu görevi üç sene boyunca devam ettirdi. Kanal D Ana Haber sunuculuğu yaparken, tarzı çok beğenildi ve uluslararası iki ödül kazandı. 2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalandı ve New York’a tedavi olmaya gitti. Tedavisinin ardından yeniden yurda dönüş yaptı.

2022 yılında Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. 2009 yılında ise kurumla yollarını ayırdı. 2010 yılına geldiğimizde ATV’ye transfer olan Samyeli Her Şey Bambaşka isimli programı sunmaya başladı.

Düzenleyen:  - Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...