Emir Berke Zincidi’nin babası iflas istedi

Düzenleyen:
Emir Berke Zincidi’nin babası iflas istedi

MAGAZİN Haberleri

Seyirciyi ekrana kilitleyen Öyle bir Geçer Zaman Ki ile Küçük Ağa dizilerindeki rolleriyle adını duyuran çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası ve amcasına ait olan Sinema Limited Şti için iflas talep edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre mahkemeden iflası istenen şirket için “Şirketin borcu, malvarlığını aştı” açıklaması yapıldı. 10 yıl önce kurulan Zincidi Sinema için iflas talebi şirket sahiplerinden geldi. İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açılan davada, şirketin iflasına karar verilmesi istendi. Dava dilekçesinde “Şirketin, yapmış olduğu ticari faaliyetleri neticesinde işleri iyi gitmedi. Müşterilerinden de alacağını alamayınca, kişilere ve bankalara borçlandı. Şirket, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeni ile borçlarını ödeyemez hale geldi” ifadesinde bulunuldu. 

İLK DURUŞMA 28 NİSAN’DA
Şirketin öz kaynağının 1 milyon 334 bin 890 lira ekside olduğu da paylaşılırken, başvuru üzerine mahkeme ilk duruşma için 28 Nisan’a gün verdi. Mahkemenin, talep doğrultusunda iflas kararı vermesi durumunda, şirketin varlıkları satılıp borçları ödenmeye çalışılacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...