Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kaç yaşında, evli mi, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kaç yaşında, evli mi, nereli?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eşinin vefatı sonrası zor günler geçiren ünlü şarkıcı Elif Karlı son dönemde sosyal medyada en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Elif Karlı biyografisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler Elif Karlı kimdir? sorusuna yanıt arıyor. Peki Elif Karlı kimdir? Elif Karlı evli mi, kaç çocuğu var?

Elif Karlı kimdir? sorusu gündeme geldi. Türk Halk Müziği sanatçısı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı cezaevinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Elif Karlı, merhum eşi Cengiz Karlı’yı yaptığı paylaşımlar ile andı. Zor günleri atlatmaya çalışan Elif Karlı geçtiğimiz günlerde evlenen kızı için yaptığı paylaşımda eşi için "Bak meleğim, kızımız evlendi" sözleriyle sosyal medyada konuşulan isimlerden biri olmuştu. 

Instagram paylaşımları sonrası Elif Karlı’nın hayatı ile ilgili detaylar merak uyandırırken Elif Karlı’nın biyografisi araştırıldı. Peki Elif Karlı kimdir? Elif Karlı kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte merak edilen detaylar…

ELİF KARLI KİMDİR?

Elif Karlı, 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Elif Karlı İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda çalgı eğitimi aldı. Profesyonel yaşama Ercan Saatçi ile başladı. Yakın arkadaşıyla çalışmalarını birlikte gerçekleştiren Elif Karlı’ya, Saatçi’nin verdiği destek ile birlikte şarkıcı daha kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde yükselmeyi başardı. 2009 yılında ‘‘Yılın Ümit Veren Kadın Şarkıcısı'' seçildi ve albümüyle başarı kazandı. 1993 yılında Ahmet Cengiz Karlı ile evlenmiştir. Evliliğinden 1 kızı ve 1 oğlu vardır.  Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında 57 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...