Ekonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştı

Düzenleyen:
Ekonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştı

MAGAZİN Haberleri

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç, Twitter’da bir polemik yaşandı. Kıraç, "Bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder?" diye yazdı. Ünlü şarkıcının bu sözlerine Demirtaş “Kim bu Kıraç?” diye cevap verdi.

Twitter’da ünlü isimlerin tartışmasına bir yenisi daha eklendi. Özgür Demirtaş'ın 4 milyona yakın takipçisi olmasını eleştiren Kıraç'a Demirtaş cevap verince tartışma büyüdü.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı Kıraç, Twitter hesabından ekonomist Özgür Demirtaş’a “İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de 4 milyona yakın insan niye takip eder!” diye yazdı. Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan ise cevap gecikmedi. Demirtaş, Kıraç’a “Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allah'ım Yarabbim. Kim bu Kıraç?” şeklinde cevap verdi.

BIKTIM BU KİBİRDEN?

Şarkıcı Kıraç ise Demirtaş’a “Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden ve kendi ülkemde bana had bildirmeye çalışan Anglo Sakson tavırlardan! Kim olmalıyım basit bir soru sormak için kardeşim kim?” dedi.

“BIRAKIN BENİ İŞİNİZE BIRAKIN”

Demirtaş da “Arkadaşım: kibir diyorsun, ismi lazım değil diye başlayıp, bunu niye bu kadar insan takip eder diyorsun? Sana ne beni ne kadar insanın takip ettiğinden? Sizi tanımam ve merak etmem sizi takip edenlerin niye ettiğini. İLK yazan sizsiniz. Bırakın beni işinize bakın Allah aşkına” ifadelerini kullandı.

“BU ÖZGÜVEN PATLAMASINI NEYE BORÇLUSUN?”

Son olarak Demirtaş'a cevap veren Kıraç ise “Kim bu Kıraç” nedir? Peki! Sor birine söylesin eğer Türkiye’de yaşıyorsan. Şimdi daha meraktayım. Bu özgüven patlamasını neye borçlusun?” şeklinde yazdı.

Ekonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştıEkonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştıEkonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştıEkonomist Özgür Demirtaş ile şarkıcı Kıraç Twitter’da fena atıştı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...