Ece Erken'den kayınvalide gafı

Ece Erken'den kayınvalide gafı

MAGAZİN Haberleri

Oğlu Eymen'i 1 ay sonra kucağına alacak olan ünlü oyuncu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde baby shower düzenledi

Yasemin Ergene, Gizem Hatipoğlu ve Alişan gibi yakın dostlarının katıldığı partide Ece Erken, evliliğinin ilk aylarında kendisini reddeden kayınvalidesi gelmeden bütün röportajları yaptı ve sık sık "Aman kayınvalidem gelmek üzere. Gelmeden bitirelim" dedi.
nbsp;
Röportaj sırasında ise "Doğum sonrası aile yakınlarından destek alacağınız biri var mı?" sorusuna cevap veririken "Kayınvalidem Allah'tan uzak oturuyor. Çünkü herkes evde kalabalık olur, görümcelerim falan. Annem zaten her an yanımda olmalı" diyerek gaf yaptı. nbsp;
Ece Erken'den kayınvalide gafı

ECE ERKEN BABY SHOWER DÜZENLEDİ
Çiçeği burnunda anne adayı Ece Erken dünyaya getireceği bebeği için baby shower partisi düzenledi. Ailesini ve yakın dostlarını davet eden Ece Erken fotoğrafları Instagram hesabından paylaşarak sevenlerine ve yakınlarına teşekkür etti.
Ünlü oyuncunun Baby Shower partisine katılan Alişan 'Doğumdan önce son çıkış Baby Shower... Çok şükür... Hadi artık hayırlısıyla sağlıkla doğsun yeğenim.' mesajını paylaştı. Ece Erken doğacak oğluna Eymen Kartal ismini verecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...