Sosyal medyadan paylaştı: Takıntılı hayranı akıl hastanesinde tedavi görecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sosyal medyadan paylaştı: Takıntılı hayranı akıl hastanesinde tedavi görecek

MAGAZİN Haberleri

Sunucu Ece Erken’in iki yıl önce dava açtığı takıntılı hayranı Erdal Çınar hakkında karar çıktı. Erken, “Mahkeme sonuçlanmış” diyerek detayları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sunucu Ece Erken, cep telefonundan mesaj atarak, kendisini ve eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu tehdit ettiğini ileri sürdüğü Ersal Çınar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 
2021 yılının Ekim ayında görülen duruşmaya şikayetçi Ece Erken ve tutuksuz sanık katılmış, Çınar hakkında iddianame düzenlenmişti. 

“AKLİ MELEKELERİNİN YERİNDE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Ünlü sunucu duruşmada “İddiaları tamamen hayal ürünüdür. Sanık, 3 yıldır bu eylemlerini sürdürmekte, olmayan şeyleri olmuş gibi göstermektedir. Akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünmekteyim” ifadelerini kullanmıştı.

AKIL HASTANESİNDE YATACAK

“Kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan yargılanan sanık hakkında mahkeme kararını verdi. Kararın açıklandığını duyuran Erken, sosyal medyadaki paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

“Yıllardır peşimdeki sapık Erdal Çınar’a Şafak’ın açtığı ve değerli avukatım Helin Ballıkaya’nın dahil olduğu mahkeme bugün sonuçlanmış ve mahkeme Erdal’ın akıl hastanesine yatırılmasına karar vermiş. Allah razı olsun. Şafak’ın en istediği şeydi.”

Sosyal medyadan paylaştı: Takıntılı hayranı akıl hastanesinde tedavi görecek

İDDİANAMEDEN DETAYLAR

Şüpheli Erdal Çınar’ın 11 Kasım 2020 tarihinde Ece Erken’in cep telefonundan ‘İyi akşamlar Ece hanım, müsait bir zamanda görüşebilir miyiz?’ şeklinde sesli mesaj attığı, şüphelinin daha önce de Erken’i rahatsız ettiği ve tedbir kararını ihlal ettiği için tazyik hapsi verildiği aktarılmıştı. Şüphelinin tedbir süresinin sona ermesinin ardından Ece Erken’i yeniden rahatsız etmeye devam ettiğinin öne sürüldüğü iddianamede, şüphelinin "Kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan 1 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...