Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet görüntülerinin yayınlanmasına isyan etti

Düzenleyen:
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet görüntülerinin yayınlanmasına isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medyadan eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölüm anına dair yeni görüntülerin yayınlanmasına tepki gösterdi. Zor günlerini atlatmaya çalışan Erken, “Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Neden!” diyerek isyan etti.

Sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Son olarak ise cinayet anını gösteren net görüntüler bazı haber sitelerinde yayınlandı. Bu görüntülerin yayınlanmasına ünlü sunucu Ece Erken tepki göstererek, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

NASIL BU KADAR ACIMASIZSINIZ?

Erken, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda,"Cinayetin yeni görüntüleri, net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz?" dedi.

“BİZ NASIL BU GÖRÜNTÜLERLE YAŞAYACAĞIZ?

Ünlü sunucu paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberlerde neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'a yer vermiyorsunuz?"

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet görüntülerinin yayınlanmasına isyan etti

“KEŞKE BEN ÖLSEYDİM”

Ece Erken, kaybettiği eşinin ardından ilk kez konuştuğu röportajda ise şunları söylemişti:

“Hayat arkadaşımdı, inanamıyorum hala, boş yere gitti. Nasıl çıktığımı bilmiyorum evden taksiyle çıktım. Ayağından vuruldu dediler.  En kötü sakat kalır bakarım kocama dedim. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı. Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Ben diyorum ki keşke ben ölseydim. Beni her toplantıya götürürdü, oturup beklerdim. O toplantıya götürmedi. Kocamı 12'yi çeyrek geçe aradım. Dedim ki niye aramadın bak bu saate kadar. Fikret Orman toplantı yapmak istemiş yoksa gitmeyecekti. Hiç ayrılmazdık ki onunla" diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...