Ece Çeşmioğlu, 'Söz' kadrosuna dahil oldu (Ece Çeşmioğlu kimdir)

Düzenleyen:
Ece Çeşmioğlu, 'Söz' kadrosuna dahil oldu (Ece Çeşmioğlu kimdir)

MAGAZİN Haberleri

Sevilen oyuncu Ece Çeşmioğlu, Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan reyting rekortmeni dizi 'Söz'ün kadrosuna dahil oldu.

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Söz'ün kadrosuna ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu dahil oldu.

GENÇ OYUNCU DAHİL OLDU

Birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yeni sezonda seyirciyle buluşacak olan 'Söz'de, Ece Çeşmioğlu sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verecek. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle yeni sezona da damgasını vuracak olan 'Söz' dizisinde Çeşmioğlu, Melisa karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı 'SÖZ', nefes kesen yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV'de.

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul ilimizde doğmuştur. Yine İstanbulda bulunan Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra almış olduğu eğitimler ve oyunculuk merakı sonrasında profesyonel olarak oyunculuk hayatına 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisi ile başlamıştır.

Ece Çeşmioğlu daha sonra Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaz’ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde başarılı bir performans göstererek kendisini ispatlamıştır.  Show tv de 2 bölüm süren Yüz yüze dizi kadrosunda yer almıştır. Son dizisi ise Yuvamdaki Düşman olmuştur. Başrol oynadığı Show Tv’de ekranlara gelen Yuvamdaki Düşman dizisinde Ceren rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekip başarılı bir oyunculuk çıkarsa da dizi kısa sürmüştür.

Yuvamdaki Düşmandan sonra Ece Çeşmioğlu’nun son dizisi Söz olmuştur. 

Yüz Yüze / Zeynep / 2017
Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan / 2016
Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy / 2016
Yaz’ın Öyküsü / Yaz / 2015
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça / 2012 – 2013
Firar / Bahar / 2011 – 2012
Eyvah Halam / Asya / 2008
İki Aile / Ceren Karaman / 2006 – 2008
Gümüş / Hilal / 2005
Nehir / 2005
Çocuğun Var Derdin Var / 2004
Çocuklar Duymasın / 2002

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...