Ebru Şancı Kimdir? 2. Sayfa’nın konuğu Ebru Şancı kaç yaşında, evli mi? EBRU ŞANCI BİYOGRAFİSİ

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ebru Şancı Kimdir? 2. Sayfa’nın konuğu Ebru Şancı kaç yaşında, evli mi? EBRU ŞANCI BİYOGRAFİSİ

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu oyuncu ve model Ebru Şancı oldu. TV8 ekranlarında 20 Aralık 2023 Çarşamba günü canlı yayın konuğu olan Ebru Şancı gündeme geldi. Ebru Şancı'nın hayatını merak eden izleyiciler ünlü modelin biyografisini araştırıyor. Peki, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa’nın konuğu Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında, nereli, evli mi?

TV8 ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan 2. Sayfa Müge Dağıstanlı, Gülşen Yüksel’in sunumuyla ünlü konuklarıyla izleyici ile buluşuyor. Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın 20 Aralık 2023 bugünkü konuğu Ebru Şancı Öztürk oldu. GQ ödül töreni ve magazin gündeminin öne çıkan konularının konuşulduğu programda Ebru Şancı yorumları ile çok konuşuldu. İzleyiciler arama motorlarında Ebru Şancı Öztürk kimdir? sorusunun yanıtını araştırdı. Ebru Şancı'nın hayatı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki Ebru Şancı Öztürk kaç yaşında,evli mi? Ebru Şancı kiminle evli? Detaylar…

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Türk model, sunucu ve oyuncu Ebru Şancı Öztürk  31 Ağustos 1983 yılında doğdu.  Ebru Şancı şu anda 40 yaşındadır. Eğitimini Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümleriyle tamamladı. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer aldı. Son olarak yer alacağı yeni projeleri için Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art kurumunda eğitim almaya başladı.

16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu ve tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

EBRU ŞANCI EVLİ Mİ?

Ebru Şancı, 7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de evlendi. Ardından Belçika'da bir şatoda düğün töreni yapıldı.

EBRU ŞANCI OYNADIĞI DİZİLER

Ebru Şancı 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken dizisinde rol aldı. 2014 yılında ise  Ceza filminde Arzu karakterine hayat verdi.

 

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Azra20 Aralık 2023 13:32

40 yaşındaymış ama hiç göstermiyor

Kadir20 Aralık 2023 13:31

Çok başarılı bir kadınmış saygı duydum

Sonraki Haber Yükleniyor...