Ebru Şallı'ya büyük darbe

Ebru Şallı'ya büyük darbe

MAGAZİN Haberleri

Kocası Harun Tan'dan kısa bir süre önce ayrılıp şarkıcı Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlayan Ebru Şallı'ya büyük şok.

Ebru Şallı son dönemde önce 9 yıllık eşi Harun Tan'dan boşanma haberleriyle, ardından da şarkıcı Sinan Akçıl ile anıldı. Bu yüzden de örnek anne olarak çektiği bir reklam filminin, bu şartlar altında yayınlanmama kararı alındı. Son dönemde şok olaylara imza atan eski manken Ebru Şallı, oynadığı reklam filminde örnek bir anneyi temsil edince, reklam hiç oldu. Ancak reklam parası Şallı'nın cebine kaldı.Firma, çekilen reklam filmini çöpe attı, ödenen yaklaşık 250 bin lira ise Şallı'da kaldı Zamanlama hatası! Türkiye'nin en büyük su şirketlerinden biri; yaz başında, yeni reklam kampanyası için'örnek anne'diyerek Ebru Şallı ile reklam anlaşması yaptı. İmza karşılığı 250 bin lira hemen Şallı'ya ödendi, reklam filmi de çekildi. Kampanya tam başlayacakken durum değişti. nbsp;
İKİNCİ DARBE GELDİ nbsp;
Temmuz ayında Şallı, eşi Harun Tan'la boşandı. Firma, bir süre bekleme kararı aldı. Ama bu kez de Şallı'nın adı Sinan Akçıl'la anılmaya başlayınca tüm planlar suya düştü. Şirket, anlaşmayı iptal edip çekilen reklam filmlerini çöpe attı, ancak ödenen para Ebru Şallı'da kaldı.(spothaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...