Ebru Şallı ve Sinan Akçıl çiftinden İtalya kaçamağı

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl çiftinden İtalya kaçamağı

MAGAZİN Haberleri

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl aşkı tam gaz devam ediyor, Ünlü çiftler bu kez de İtalya'da bir kafede sohbet ederken, objektiflere yakalandılar...

Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen güzel sunucu Ebru Şallı önceleri bu iddiaları reddetse de, daha sonra ilişkilerini doğrulamıştı. Adını koymadıkları bir ilişkileri olduğunu söyleyen ikili, İtalya'da tatil yaptıkları sırada bir Türk turist tarafından kameralara yakalandı. Eski eşinin tepkisinden çekindiği bilinen Ebru Şallı ünlü popçuyla olan ilişkisini gözden uzak yerlerde devam ettirmeye çalışıyor. İtalya'da sevgilisiyle tatil yapan Şallı, Armani Kafe'de ünlü popçuyla yemek yerken görüntülendi. Milano'da Türk turist tarafından çekilen fotoğraflarla da aşkı doğrulanan ikili bu görüntüler için neler diyecek, merak ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...