Ebru Gündeş ne zaman beyin kanaması geçirdi? Ebru Gündeş beyin kanamasını kaç yıl önce, hangi tarihte geçirdi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ebru Gündeş ne zaman beyin kanaması geçirdi? Ebru Gündeş beyin kanamasını kaç yıl önce, hangi tarihte geçirdi?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Ebru Güneş yıllar önce Dön Ne Olur? şarkısını stüdyoda söylerken aniden fenalaşarak kameralar karşısında bayılmıştı. Üzücü görüntüler sonrası apar topar hastaneye kaldırılan Ebru Gündeş’in beyin kanaması geçirdiği açıklanmıştı. Ebru Gündeş’in ölümden döndüğü anlar yıllar önce gündemde geniş yankı uyandırırdı. Ebru Gündeş hayranları ünlü şarkıcının yaşadığı bu üzücü olayı hatırlayarak araştırmalarda bulunuyor. Peki Ebru Gündeş ne zaman beyin kanaması geçirdi? Ebru Gündeş kaç yıl önce bayılarak beyin kanaması geçirdi?

Şarkıları ve özel hayatı ile her dönem gündemde yer tutan Ebru Gündeş'in aniden bayılarak ölümden döndüğü o anlar bugünlerde bile hepimizin aklında. Albüm tanıtımı sırasında stüdyoda olan Ebru Gündeş, bir anda fenalaşarak yere düşmek üzereyken müzik direktörü İlyas Tetik tarafından tutuldu. Yıllar önce hafızalara kazınan o anların ne zaman  gerçekleştiği merak ediliyor. Ebru Gündeş hakkında internet üzerinde yapılan aramaların biri de ünlü şarkıcının ne zaman beyin kanaması geçirdiği sorusu hakkında. Bir dönem Türkiye’nin gündemine oturan üzücü olay hangi yılda yaşandı? Ebru Gündeş ne zaman beyin kanaması geçirdi?

EBRU GÜNDEŞ NE ZAMAN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ?

Şarkıları ile milyonlarca dinleyiciye ulaşan Ebru Gündeş 24 yıl önce beyin kanaması geçirmiştir. Ebru Gündeş 1999 yılında Dön Ne Olur adını taşıyan bu albümünün stüdyodaki tanıtımı sırasında, basın mensupları önünde beyin kanaması geçirdi. 1999’da anevrizma geçiren Gündeş, acil hastaneye kaldırılıp saatler süren riskli bir beyin ameliyatı geçirmişti.Dünya tarihinde ilk kez beyin kanaması geçirirken görüntülenen ilk kişi olarak adını literatüre yazdırdı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...