Dünyanın ‘en güzel kız çocuğu’ büyüdü… Şimdiki halini gören herkes aynı yorumu yapıyor

Düzenleyen:
Dünyanın ‘en güzel kız çocuğu’ büyüdü… Şimdiki halini gören herkes aynı yorumu yapıyor

MAGAZİN Haberleri

2005 yılında doğan ve bir dönem ‘en güzel kız çocuk’ seçilen Kristina Pimenova’nın son hali görenleri şaşırtıyor. Şimdilerde süper model olan genç kızın peşinden pek çok marka koşturuyor. İşte Pimenova’nın son hali...

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşayan Kristina Pimenova, hem dünyanın en küçük mankeni hem de dünyanın en güzel kızı olarak biliniyordu.

Kristina, 2005 yılında eski futbolcu Ruslan Pimenov ve model Glikeriya Shirokova'nın ikinci çocukları olarak dünyaya geldi.

Model anne Glikeriya Shirokova, mankenlik yaptığı ajansa kızı Kristina'yı da getirdi ve böylece küçük kıza şöhretin kapıları aralandı.

Ajans, bazı çekimlerde Kristina’ya da görevler vermeye başladı ve bu çekimlerle popülaritesi gittikçe arttı.

Kristina, Women Daily Magazine tarafından 'Dünyanın En Güzel Kızı' unvanını aldı. 4 yaşından beri Vogue, Roberto Cavalli ve Armani gibi dev markalar için podyumda yürüyen isim, birçok derginin kapağında da yer aldı.

Instagram’da 2.6 milyon takipçisi olan Kristina, modellik yapmaya devam ediyor. Gören herkes “Hâlâ çok güzel”, “Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş” tarzında yorumlar yapıyor.

İşte şimdilerde 16 yaşında olan Kristina’nın son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...