Dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyordu, dünyaca ünlü şarkıcı Madonna yoğun bakıma alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyordu, dünyaca ünlü şarkıcı Madonna yoğun bakıma alındı

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna "enfeksiyon" sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 64 yaşındaki şarkıcının 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi ise ertelendi.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Madonna'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Şarkıcının menajeri Guy Oseary yaptığı açıklamada, "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, yoğun bakımda birkaç gün kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandı. Sağlığı iyiye gidiyor ancak halen tıbbi bakım altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" dedi.

DÜNYA TURNESİ DE ERTELENDİ

Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...