Dört aylık hamile olan Nil Karaibrahimgil karda spor yaptı

/ Kaynak: İHA
Dört aylık hamile olan Nil Karaibrahimgil karda spor yaptı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dört aylık hamile olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, kar yağışına ve soğuk havaya aldırmadan, Yıldız Parkı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi.

Dört aylık hamile olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, kar yağışına ve soğuk havaya aldırmadan, eşi Serdar Erener ile Yıldız Parkı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi.İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası Yıldız Parkı'nda kartpostalları andıran görüntüler ortaya çıktı. Şarkıcı Nil Karaibrahimgil de eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Yıldız Parkı'na gelerek karın keyfini çıkardı. Karşılarında bir anda gazetecileri gören Karaibrahimgil ve Erener, şaşkınlık yaşadı. İHA muhabirinin sorularını yanıtsız bırakan ünlü çift, arkadaşlarıyla birlikte parkta yürüyüş yaptı. 4 aylık hamile olduğu belirtilen ünlü şarkıcının karnının büyüdüğü görüldü.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...