Dönerse Senindir filmine suç duyurusu

Düzenleyen:
Dönerse Senindir filmine suç duyurusu

MAGAZİN Haberleri

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen, ‘Dönerse Senindir’ filminin başrol oyuncusu Murat Boz’un yanı sıra yapımcı, yönetmeni ve senaristi ile tespit edilecek diğer sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Sağlık-Sen, ayrıca filme +13 seyirci kitlesine uygun olarak izin verilmesi için de Kültür ve Turizm Bakanlığına başvuru yaptı. Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş yaptığı açıklamada, cinsel içerikli görüntülerin hemşirelik mesleğinin onurunu ve saygınlığını zedelemenin yanında bütün sağlık çalışanlarına yapılan bir hakaret olduğunu ifade etti. Memiş, müstehcenlik suçunun unsurlarının da filmde yer aldığını söyledi. Memiş, filmde hemşirelik mesleğini rencide edici, gerçekle ilgisi olmayan sahnelere yer verildiğini, filmde kullanılan cinsel içerikli görüntülerin suç unsuru barındırdığını kaydetti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...