Doğum gününde şarkılarıyla anıldı

Düzenleyen:
Doğum gününde şarkılarıyla anıldı

MAGAZİN Haberleri

Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü dolayısıyla Kayahan’ın eşi İpek Açar ve Kayahan’ın yakın arkadaşlarının katıldığı bir konser düzenledi

Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü dolayısıyla Kayahan’ın eşi İpek Açar ve Kayahan’ın yakın arkadaşlarının katıldığı bir konser düzenledi. Nilüfer, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Yonca Lodi, Gökhan Türkmen, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna ve İskender Paydaş’ın sahne aldığı konserde bütün şarkılar Kayahan için söylendi. “İyi ki Doğdun Kayahan” adlı senfonik konserin sonunda ise daha önce aralarında gerginlik olan Kayahan’ın kızı Beste Açar ve Kayahan’ın eşi İpek Açar birlikte ‘E bebeğim’ şarkısını söyledi. İpek Açar “Konsere katılan sanatçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...