Doğum günü için anlamlı kampanya

Düzenleyen:
Doğum günü için anlamlı kampanya

MAGAZİN Haberleri

Hayranları, ünlü oyuncunun 35’inci yaşını, dünyanın her yerindeki zor durumda olan çocuklar için bağış kampanyaları düzenleyerek kutluyor

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün doğum günü yaklaşırken hayranları, 2014’ten bu yana ‘İyi Niyet Elçisi’ olduğu UNICEF aracılığıyla dünyanın her yerindeki zor durumda olan çocuklar için bağış kampanyası başlattı. Dünyanın birçok ülkesindeki hayranları, bugüne kadar Tuba Büyüküstün’ün her doğum günü için ayrı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdi. Hayranları, bu yıl ise sosyal medya üzerinden örgütlenerek ünlü oyuncunun 5 Temmuz’daki 35’inci yaş günü sebebiyle farklı bir etkinlik düzenledi. “1 SMS’le Gelecek Umut’ sloganıyla başlatılan kampanya ile UNICEF’e bağışın artırılması hedeflendi. Bu konuda hazırlanan Türkçe, İngilizce, Arapça ve İspanyolca duyuruları paylaşan hayranları, “UNICEF iş birliği ile yola çıktığımız proje kapsamında 30 Haziran’a kadar ‘Tuba’ yazıp 3005’e göndereceğimiz SMS’lerle UNICEF ve Tuba Büyüküstün adına, çocuklara ‘Hayat veren hediyeler’ ulaştırılacak. 5 Temmuz’da hem Tuba Büyüküstün’e anlamlı bir hediye vermek hem de bir çocuğun hayatını değiştirmek için SMS göndererek 10 TL bağış yapabilirsiniz” çağrısı yaptı. Aşı ve doğum paketi alınması hedeflenen kampanya, kısa sürede Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki Büyüküstün hayranları tarafından da benimsendi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...