- Yapay zekayla yaptığı şarkıyı Reynmen’e sattı
7 saat 3 dakika önce

Yapay zekayla yaptığı ‘Cennet’ şarkısını Reynmen’e sattı, tıklanma rekoru kırıyor

Söz yazarı Doğukan Sarıtaş, yapay zeka ile Reynmen’e şarkı yaptı. Üç gün önce video platformu YouTube’da yayınlanan ‘Cennet’ isimli parça kısa sürede büyük ilgi gördü, şimdiden 600 binden fazla görüntülenme aldı.
 - Cinayeti yayında itiraf etmişti: Polisleri şaşırtan istek...
7 saat 57 dakika önce

Müge Anlı canlı yayında açıkladı: Şaban Ataş’ın eski eşi Emine itirafıyla ağızları açık bıraktı! Polisleri bile şaşırtan istek

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş’ın cesedi, üzeri taşlarla örtülü halde bulunmuştu. Ataş’ın cinayeti Müge Anlı’nın programında konuşulmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bugünkü yayında ilginç bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, cinayeti itiraf eden Emine Karabulut’un ifadesini açıkladı. Cezaevindeki Karabulut’un sözleri ağızları açık bırakırken, sevgilisi Burhanettin Öztürk'ün Emine'yi görebilmek için emniyette çok istekli olduğu ve “Bir kez göreyim” dediği öğrenildi.
Magazin - Magazin
8 saat 35 dakika önce

Nişan töreninde espriler havada uçuştu! İbrahim Tatlıses konukları kahkaha krizine soktu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, genç bir çiftin nişan törenine katıldı. Yüzükleri takan Tatlıses, gençlere “Düğünü hemen yapın, bende geleyim şarkı söyleyip yolumu bulayım” diyerek şaka yaptı. Tatlıses’in esprileri davetlileri gülme krizine soktu.
 - Uyuşturucu alırken yakalanmıştı! Yapım ekibinden karar...
9 saat 6 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucu alırken yakayı ele vermişti! Yapım ekibi kararını açıkladı

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterini üstlenen Feyza Civelek, uyuşturucu alırken yakalanmıştı. Oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği merakla beklenirken, yapım ekibinin kararı belli oldu. Ekibin Civelek’e sahip çıktığı ve rolüne devam edeceği öğrenildi.
 - Kesenin ağzını açtı: 53 milyonluk düğün hediyesi
9 saat 35 dakika önce

Melisa Aslı Pamuk’a 53 milyonluk düğün hediyesi! Yusuf Yazıcı kesenin ağzını açtı

Bir süredir birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı’nın sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. Pamuk’un sosyal medyada soyadını ‘Yazıcı’ olarak değiştirmesi ‘gizlice evlendiler’ olarak yorumlanmıştı. Sürpriz nikahın ardından şimdi de düğün hediyesi gündem oldu.
 - Boşanma iddialarına cevap! Beklenen açıklama geldi
11 saat 29 dakika önce

Volkan Demirel’den boşanma iddialarına cevap! Merakla beklenen açıklama geldi

Atakaş Hatayspor’un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel’in boşanacakları öne sürülmüştü. Konuyla ilgili ilk açıklama Volkan Demirel’den geldi, ünlü isim iddiaları “Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil” sözleriyle yalanladı.
 - Örnek çift boşanıyor! İtirafı gündem oldu: Volkan ile...
12 saat 23 dakika önce

Örnek çift çift boşanıyor! Zeynep Demirel’in itirafı gündem oldu: Volkan ile zıt karakterde insanlarız

Magazin dünyasının gıpta ile bakılan çifti Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel’in boşanacağı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü. Çiftin 14 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldığı öğrenilirken, Zeynep Sever Demirel daha önce katıldığı bir programdaki itiraflarıyla yeniden gündem oldu.
 - Survivor'da sürpriz diskalifiye
12 saat 58 dakika önce

Survivor’da sürpriz diskalifiye kararı! Acun Ilıcalı açıkladı, Nagihan’dan sert tepki

Survivor All Star’da rekabet devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Uzun süredir sakatlık yaşayan Nagihan Karadere ile ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaparak iddialı yarışmacının adaya veda edeceğini söyledi. Bunun üzerine Karadere tüm riskleri göze alarak düelloya çıkmak istediğini belirtti. Ilıcalı ve Karadere arasında yaşanan gerilim son bölüme damga vurdu.
 - ‘Eurovision’ eleştirisi: Nihai hedefinden saptı
14 saat 21 dakika önce

Haluk Levent’ten ‘Eurovision’ eleştirisi! Sözleri dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Eurovision şarkı yarışmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Eurovision’un nihai hedefinden saptığını belirten Levent, “Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır. Eurovision, en zirve değildir” şeklinde konuştu.
 - 13 yıllık evlilik bitiyor! Demirel çifti boşanıyor
14 saat 54 dakika önce

13 yıllık evlilik bitiyor! Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çifti boşanıyor

Atakaş Hatayspor ile yollarını ayıran Volkan Demirel ile 13 yıllık eşi Zeynep Sever Demirel’in boşanma kararı aldığı iddia edildi. İki çocuk sahibi çiftten Zeynep Sever Demirel'in boşanmak için mahkemeye başvurduğu öne sürüldü.
 - Reytinglere yenik düştü, final yapıyor
19 Mayıs 2024 - 17:00

Gaddar dizisi reytinglere yenik düştü, final tarihi belli oldu

Now TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak gibi isimleri buluşturan ‘Gaddar’ dizisinin reytingleri beklentinin altında kaldı. Yapım şirketi düşük reytinglerin ardından final kararı aldı.
 - Duayen sunucu Erkan Yolaç'a veda
19 Mayıs 2024 - 16:06

Duayen sunucu Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayatını kaybeden ünlü sunucu Erkan Yolaç, son yolculuğuna uğurlandı. Yolaç’ın cenazesine sevenleri katıldı. Kızı törende yaptığı açıklamada “Tüm ülkenin babama gösterdiği bu ilgiye çok teşekkür ederim. Zaten her gün senelerce bu sevgi hissettiğimiz bir şeydi ama bugün daha çok, en koyu şekilde hissediyoruz” dedi.
 - Lüks aracı için kesenin ağzını açtı, özel plaka da taktırdı
19 Mayıs 2024 - 14:58

Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı: Yeni lüks aracına özel plaka taktırdı

12 Haziran’da stadyumda vereceği konserden 8.5 milyon TL alacağı iddia edilen Ajda Pekkan, yeni aracı için milyonlara kıydı. Superstar lakaplı şarkıcı otomobiline ilk kez özel plaka da taktırdı.
 - Hastaneden paylaşım yaptı, sevenlerini korkuttu
19 Mayıs 2024 - 13:47

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli hastaneden paylaşım yaptı, sevenlerini korkuttu

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli’nin ikiz bebekleri ocak ayında dünyaya gelmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Şefkatli, son yaptığı paylaşımlarla sevenlerini endişelendirdi.
 - Perşembe akşamlarının vazgeçilmeziydi! Final yapıyor
19 Mayıs 2024 - 11:20

‘Aldatmak’ dizisi final yapıyor! Ekrana veda edeceği tarih belli oldu

Her Perşembe akşamı ATV’de izleyiciyle buluşan ‘Aldatmak’ ekran macerasını noktalıyor. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu.
 - Bambaşka bir sektöre girdi... İşte yeni işi
19 Mayıs 2024 - 10:37

Değişimiyle gündemdeydi! Azeri kızı Günel bambaşka bir sektöre girdi, işte yeni işi

Şarkıcı İbrahim Tatlıses tarafından yıllar önce keşfedilen Azeri kızı Günel, değişimiyle gündem olmuştu. Son haliyle hayranlarını şaşırtan 38 yaşındaki Günel’in yeni işi şaşkınlığa neden oldu.
 - Çocukluk videosunu ilk kez paylaştı: Sen görmedin bunları
19 Mayıs 2024 - 09:55

Çocukluk videolarını ilk kez paylaşan Duygu Nebioğlu annesine seslendi: Sen hiç görmedin bu hallerimizi

Oyuncu Metin Akpınar’ın öz kızı olduğunu DNA testiyle kanıtlayan Duygu Nebioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Çocukluğuna dair görüntüleri ilk kez paylaşan Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’ya seslenerek “Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!” dedi.
 - Radikal karar: ‘Artık gücüm yok’ diyerek açıkladı
19 Mayıs 2024 - 09:14

Okan Bayülgen'den radikal karar! ‘Artık gücüm yok’ diyerek açıkladı

Ünlü şovmen, oyuncu, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Okan Bayülgen aldığı radikal kararı sevenleriyle paylaştı. 30 yılı aşkın süredir program sunan Bayülgen, televizyonu bıraktığını “Artık buna gücüm yok” diyerek açıkladı.
 - Ünlü oyuncu alkollü yakalandı, ehliyetini kaptırdı
18 Mayıs 2024 - 17:17

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı alkollü yakalandı, ehliyetini kaptırdı

Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Nilay’ı üstlenen Feyza Civelek’in uyuşturucu satın alırken yakalanmasının ardından Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu alkollü araç kullanırken polis çevirmesine takıldı.
 - Ölümden dönmüştü... Sağlık durumunu ilk kez açıkladı
18 Mayıs 2024 - 15:43

Ölümden dönen Settar Tanrıöğen sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu

26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, rol aldığı dizi Kızılcık Şerbeti’nden ayrılmak zorunda kalmıştı. Zor günleri atlatan ve tedavisi devam eden oyuncu sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu. Açıklamasında “Setlere başlayacağım tabii, işimi yapacağım. Doktorların öyle koyduğu bir yasak durumu yok, iyileşmeye ihtiyacım var biraz” dedi.
 - Boşanma nedenini açıkladı! Manidar cevap
18 Mayıs 2024 - 14:19

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliği bitmişti: Ceyda Düvenci’den ‘ihanet’ iddiasına cevap

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile meslektaşı Bülent Şakrak’ın 8 yıllık evliliği geçtiğimiz yıl tek celsede bitmişti. Boşanmanın ardından Şakrak’ın evliyken eşini adattığı öne sürüldü. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Düvenci, ‘ihanet’ iddialarına açıklık getirdi.
Sona Git