Dizilerden şarkı için teklif yağıyor

Düzenleyen:
Dizilerden şarkı için teklif yağıyor

MAGAZİN Haberleri

20 yılı aşkın süredir Cenk Eren, Nükhet Duru, Aşkın Nur Yengi, Gökhan Özen, Gökhan Tepe ve Enbe orkestrası gibi başarılı isimlerle çalışan Özgür Ordulu’nun kurduğu Orka Orkestrası, eğlence sektörünün en çok sahne alan grubu olarak başarısına devam ediyor.

Dizi müzikleri için teklif alan grup, yeni sezonda ekranlarda olacak. Özgür Ordulu, “Uzun zamandır sinema ve dizi müzikleri için teklif alıyorduk. Yeni sezonda 120 konser ve aynı zamanda dizilerle ekranlarda olacağız” dedi.

Sözü Meral Turan’a müziği Gökçer Turan’a ait ‘Ayrıcalığın Ne’ şarkısının başarısını kutlarken bir taraftan da şubat ayında çıkaracakları yeni şarkıları için stüdyo çalışmalarına başladılar. Orka Orkestrası’nın ‘Ayrıcalığın Ne’ şarkısına çektiği klibin ardından şubat başında çıkaracağı yeni şarkının klibini Amerika’da çekecek.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...