Dizilerde aile boyu reyting rekabeti

Düzenleyen:
Dizilerde aile boyu reyting rekabeti

MAGAZİN Haberleri

Dizilerde rol alan oyunculara dikkat ettiniz mi? Kiminin eşi, kiminin babası, annesi, çocuğu ya da kardeşi oyunculukta birbirleriyle yarışıyor

Ümit Tanrıseven

Şu an gösterimde olan ve izlenme oranları her hafta yüksek çıkan diziler akrabalara emanet. Kiminin kocası veya karısı, kiminin kızı veya oğlu, kiminin kardeşi dizilerde yer alıyor. İşte, hem oyunculukta hem de reytinglerde yarışan ünlü akrabalar...
¥ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız yeraltı dünyasının lideri Ünal Kaplan’a hayat veren oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun eşi Gülenay Kalkan, Anne dizisinde avukat anneyi canlandırıyor. 
¥ Anne dizisinin en önemli karakterlerinden Gönül Aslan’ı canlandıran Vahide Perçin’in kızı da aynı dizide... Gamze Güneş rolüne kızı Alize Gördüm hayat veriyor. Vahide Perçin ve kızı Alize, reyting için kavga vermiyor ama çıkacak sonucu merakla bekliyor. 
¥ Diriliş Ertuğrul’da Hayme Ana olarak tanıdığımız Hülya Darcan’ın kızı Bergüzar Korel de Vatanım Sensin dizisinde Azize’yi oynuyor. 
¥ Vatanım Sensin dizisinde Cevdet’i canlandıran Halit Ergenç, aynı dizide eşi Bergüzar Korel’le başrol oynuyor. Çift, aynı dizide olduğu için reyting savaşına girmese de oyunculukta yarışıyor.
¥ Tuba Büyüküstün’ün Sühan’ı oynadığı Cesur ve Güzel ile eşi Onur Saylak’ın Tevfik karakterine hayat verdiği Vatanım Sensin dizisi, perşembe akşamları aynı saatte karşı karşıya geliyor. Reyting raporu her hafta heyecanla bekleniyor.
¥ Poyraz Karayel dizisinde başrolü oynayan İlker Kaleli, nişanlısı Burçin Terzioğlu ile kamera karşısına geçiyor. 
¥ Babam ve Ailesi dizisinde Suzan İpekçi’yi canlandıran Ceyda Düvenci’nin babası İsmail Düvenci de Poyraz Karayel dizisinde Cevher Albay’a hayat veriyor.
¥ Kara Sevda’da Nihan’ı canlandıran Neslihan Atagül’ün kocası Kadir Doğulu da Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Alper Eren karakterine hayat veriyor.
¥ Seksenler dizisinden tanıdığımız ve Şahin karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy, aynı dizide rol alan ve Elvan karakterini canlandıran Begüm Öner ile evlenmişti.

Dizilerde aile boyu reyting rekabetiDizilerde aile boyu reyting rekabeti

Dizilerde aile boyu reyting rekabeti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...