Diriliş Ertuğrul'da ayrılık!

Düzenleyen:
Diriliş Ertuğrul'da ayrılık!

MAGAZİN Haberleri

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'da Aytolon ve Gümüştekin karakterleri öldü.

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul hayranlarını ekran başına kilitleyen bir bölümle ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde aksiyon dolu sahneler vardı. Hayranlarının soluksuz izlediği dizi de iki karakter ölerek diziye veda etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA ŞOKE EDEN AYRILIK

TRT 1'de ikinci sezonuyla ekranlarda olan Diriliş Ertuğrul dizisinin dün akşam yayınlanan 53. bölümünde iki güçlü karakter ölerek diziye veda etti. Diriliş Ertuğrul'a yeni sezonda katılan Evrim Solmaz'ın canlandırdığı, Korkut Bey'in eşi Aytolun Hatun yaptığı ihanetlerin bedelini canıyla ödedi. Aytolun Hatun rolündeki Evrim Solmaz Diriliş Ertuğrul dizisine 53. bölümde veda etti.

Diriliş Ertuğrul'un Son Bölümünde İki İsim Diziye Veda Etti

GÜMÜŞTEKİN BEY DE ÖLDÜ

Diriliş Ertuğrul'daki diğer bir veda ise Gümüştekin karakteri oldu. Yine diziye 2. sezonda katılan Mehmet Polat'ın canlandırdığı Gümüştekin karakteri de öldü. Ertuğrul Bey, ihanetlerinin cezası olarak Gümüştekin'i öldürdü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...