Dilan ve Engin Polat soruşturmasında serbest bırakılan 4 kişi için savcılıktan itiraz geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Dilan ve Engin Polat soruşturmasında serbest bırakılan 4 kişi için savcılıktan itiraz geldi

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Mahkemenin adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı 4 şüpheli için savcılık itiraz etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Engin Polat ve Dilan Polat hakkında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatıldı. Geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleştirilen operasyon kapsamında Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu’nun da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yürütülen soruşturmada, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 4 kişi için savcılık itirazda bulundu.

Kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Dilan ve Engin Polat soruşturmasında serbest bırakılan 4 kişi için savcılıktan itiraz geldi

SAVCILIK ŞÜPHELİLER İÇİN İTİRAZ ETTİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü adliyeye sevk edilen şüphelilerden olan Gürsel Yılmaz, Yeşim Altınkalem Dalkıran, Beyzanur Gün, Ceydanur Gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış diğer şüpheliler tutuklanmıştı. Mahkemenin adli kontrol şartıyla serbest bıraktığı 4 şüpheli için savcılık itiraz etti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...