Dilan Polat'ın eşi Engin Polat uçak mı aldı? İlk ağızdan açıklama geldi...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Lüks ve gösterişli yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken iş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat son paylaşımıyla da gündem oldu. Polat, eşi ile beraber özel bir uçakta çektiği video ile adeta gündeme bomba gibi düştü. Takipçileri Engin Polat'ın özel uçak aldığını düşündü. Engin Polat ise iddialara ilişkin paylaştığı video ile konuya açıklık getirdi.

Türkiye'de açtığı güzellik merkezi şubeleri ile tanınan Dilan Polat, gösterişli ve lüks yaşantısı ile sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla şaşalı yaşantısını gözler önüne seren Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın yaptığı sürprizleri de paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ünlü iş kadını Dilan Polat'ın instagramda 6,9 milyon takipçisi bulunurken paylaşımlarına da binlerce yorum ve beğeni geliyor. Polat'ın son paylaşımı ise izlenme rekoru kırdı. Polat, özel bir uçakta eşi Engin Polat ile çektiği videoyla özel uçak aldıkları iddialarını düşündürdü. 

"UÇAK ALMADIM, SADECE KİRALADIK"

Engin Polat ise paylaştığı video ile iddialara cevap verdi. Polat, "Şimdi bakıyorum da bazı haberler çıkmış "Evlilik yıldönümünde eşine uçak aldı" diye. Bu haberlere itibar edilmesin. Uçak falan almadım, sadece kiralayıp seyahat ettik. Çıkan haberler yanlış ve yalandır." ifadelerinde bulundu. 

Ünlü çift dün ise paylaştıkları fotoğraflar ile evlilik yıldönümlerini kutladı. 16 yıldır yıldır evli olan 2 çocuk sahibi Polat çifti yaptıkları paylaşımın altına şu notu düştü:

"Evliliğimizin 16. senesi kutlu olsun sevdiğim. Evimizin neşesi... Güzel kalplim! Çocuklarımız ile sağlık mutluluk huzur bizimle olsun."

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat uçak mı aldı? İlk ağızdan açıklama geldi...

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat uçak mı aldı? İlk ağızdan açıklama geldi...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...