Dilan Polat'ın astroloğu kim, adı ne, ne dedi? Dilan Polat Mart ayında hapisten mi çıkacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dilan Polat'ın astroloğu kim, adı ne, ne dedi? Dilan Polat Mart ayında hapisten mi çıkacak?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dilan Polat’ın astroloğu kim, adı ne? | Dilan Polat’ın hapiste astroloğu ile görüştüğü ve hapisten ne zaman çıkacağını merak ettiği için bunun haritasını astroloğundan öğrenmeye çalıştığı belirtildi. Peki, Dilan Polat’ın astroloğu kim, adı ne? İşte detaylar…

Dilan Polat'ın astroloğu kim, adı ne? Dilan Polat’ın astroloğu ile cezaevinde görüşmesi üzerine Dilan Polat'ın astroloğu adı ne, kimdir merak ediliyor.

DİLAN POLAT’IN ASTROLOĞU KİM, ADI NE?

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre, soyadı farklı olan ve belli aralıklarla Dilan Polat'ı ziyaret eden kişinin astrolog "Hilal Saraç" olduğu öğrenildi. Üç görüşçü hakkı bulunan Polat'ın bu hakkını astroloğundan yana kullanması ise dikkat çekti.

Ziyarete gitmediği zamanlarda yıldız falına bakıp avukatları ile Polat'a ilettiğini söyleyen Saraç şöyle konuştu: Dilan Polat'a eşi ve kardeşi ile birlikte tutuklanacağını söylemiştim. Türkiye'nin en çok konuşulan ismi olacağı belliydi.

Tabii ki buna kimse inanmak istemez. Bekliyordum ama bir anda bu kadar ismin alınmasını beklemiyordum. Aslında bilmek istediği şey 'Bana ne olacak?' sorusunun cevabı.

Dilan Polat'ın astroloğu kim, adı ne, ne dedi? Dilan Polat Mart ayında hapisten mi çıkacak?

Dilan'ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum Nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii Şubat - Mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum. Biz zaten içerideki süreci ile ilgili değil, daha çok dışarıya çıktıktan sonra ne yapacağını konuşuyoruz.

DİLAN POLAT NEDEN HAPSE GİRMİŞTİ?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat haklarındaki Vergi Usul Kanunu'na muhalefet, yasa dışı bahis, resmi evrakta sahtecilik, kara para aklama gibi suçlamaların ardından tutuklandı. Dilan Polat, Marmara Cezaevi’ne gönderilirken eşi engin Polat ise Çorlu Cezaevi'ne nakledildi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...