Dilan Polat’ı çıldırtan teklif! Video paylaşıp ağzına geleni söyledi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, kendisine gelen 200 bin TL’lik teklifi sosyal medyadan açıkladı. Teklif karşısında bir hayli sinirlenen Polat, çektiği videoyla isyanını dile getirdi.

Lüks yaşantısı ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yaptığı harcamalarla da sık sık konuşuluyor. Doğum fotoğrafçılığı ile başladığı kariyerini yarıda bırakarak güzellik merkezi açan ve kısa sürede yükselişe geçen Polat, gösterişli hayatına Instagram’dan yer veriyor.

Dilan Polat’ı çıldırtan teklif! Video paylaşıp ağzına geleni söyledi

Milyonlarca takipçisiyle her anını paylaşmaktan çekinmeyen Polat, bu kez sosyal medyasında yer verdiği videoyla gündeme geldi. 

“MİLYON VER EVİME GİREMEZSİN”

Dilan Polat, ismini vermediği bir influencer’in kendisine 200 bin TL’lik bir teklifte bulunduğunu açıkladı. Ünlü isim videosunda şu ifadeleri kullandı:

“Hiç ismi lazım değil, bana bir teklif geliyor, benim zaten bir sürü markam var ancak onların tanıtımını yapıyorum. Sözde bir influencer evime gelecek tatlı, pasta ikram edeceğim. Bana 200 bin lira para ödeyecek, benim arkadaşım gibi etiketleyeceğim. Sen kimsin benim evime gelebiliyorsun. Milyon ver evime giremezsin. İnsanlar artık çıldırdılar.”

Sosyal medyadaki sahteliklerden bahseden Polat, sözlerinin devamında “Burası tam bir tiyatro salonu olmaya başladı. Daha önce de bunu yapıyorlarmış. Sen kimsin ya bana para vereceksin? Burada o kadar fazla oynanıyor ki...” şeklinde konuştu.

“TEDAVİ OLMANIZ GEREKİYOR”

Olaya epey sinirlenen ünlü isim hızını alamadı ve “Siz kimsiniz ki paranızla benim evimde çay kahve içeceksiniz. Benim evime dahil olmak bir şeref. Tedavi olmanız gerekiyor” diyerek sitem etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...