Dilan Polat’a ‘dolar başı!’ Yapılan yorumlar güldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dilan Polat’a ‘dolar başı!’ Yapılan yorumlar güldürdü

MAGAZİN Haberleri

Fenomen ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat’ın Dubai’de yeni mekanının açılışı için yaptırdığı saç modeli gündem oldu. Saçlarını dolarlarla donatan sosyal medya fenomeninin paylaşımına yorum yağdı.

Sosyal medya hesabından sık sık eşinin kendisine yaptığı sürprizleri paylaşarak adından söz ettiren iş insanı Dilan Polat, son paylaşımıyla yine çok konuşuldu.

SAÇ MODELİYLE SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Lüks yaşamıyla dikkat çeken ve sosyal medyada 5.7 milyon takipçisi olan Polat, yeni şube açmak için Dubai’ye gitti. Güzellik merkezleri sahibi olan Polat, burada yaptırdığı saç modeliyle sosyal medyayı salladı.

Dilan Polat’a ‘dolar başı!’ Yapılan yorumlar güldürdü

ESPRİLİ YORUMLAR GECİKMEDİ

Saçlarına topuz yaptıran ünlü isim, topuz yaptırıp etrafını 100 dolarla kaplattı. Dilan Polat’ın dolarlı saç kombinine pek çok yorum yapıldı. Görenleri hayrete düşüren paylaşıma esprili yorumlar da gecikmedi. 

Kullanıcılar “Bu şekilde Türkiye’ye gelse saçını başını yolarlar” , “Dolar başı” , “Kafasının değeri her saniye artıyor” yorumları yaptı.

DOLARLI HEDİYE

Dilan Polat'a daha önce eşinden onlarca 100 dolar, kırmızı gül ve pırlatan oluşan hediye gelmişti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Polat, "Paşa kocam" notunu düşmüştü. Fenomenin videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken eleştiriler de beraberinde gelmişti. Birçok kullanıcı hediyenin abartılı olduğuna vurgu yapmıştı.

Dilan Polat’a ‘dolar başı!’ Yapılan yorumlar güldürdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...