Dilan Çıtak Tatlıses, nikahtan sonra soyadını silmişti… Dikkat çeken hamle sonrası ilk açıklama…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dilan Çıtak Tatlıses, nikahtan sonra soyadını silmişti… Dikkat çeken hamle sonrası ilk açıklama…

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz akşam müzisyen Levent Dörter ile dünya evine giren Dilan Çıtak Tatlıses’ten nikah sonrası şaşırtan bir hareket geldi. Ünlü isim sosyal medya hesabından ‘Tatlıses’ soyadını kaldırdı. Dikkat çeken hamle sonrası ünlü şarkıcı açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz akşam müzisyen Levent Dörter ile evlendi. İstanbul'daki lüks bir otelde gerçekleşen düğüne pek çok ünlü katıldı. Dilan Çıtak, nikah sonrası ‘Tatlıses’ soyadını sosyal medyadan kaldırdı. 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan’ı nüfusuna almaması üzerine anne Işıl Çıtak'ın hayat arkadaşı Cem Çıtak'ın soyadını alan şarkıcı, Tatlıses ile arasını düzelttikten sonra öz babasının da soyadını kullanmaya başlamıştı. Ünlü ismin nikahtan sonra ‘Tatlıses’ soyadını kaldırarak eşinin soyadı ‘Dörter’i eklemesi dikkat çekmişti.

“SOYADLARIMI RAHAT BIRAKIN ARTIK”

Kafaları karıştıran hamle sonrası Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Küçük bir detay… Çok fazla büyütülmeden kısa bir açıklama yapmak durumunda hissediyorum. Sosyal medya ismin hala dilancitaktatlises, alt ismim ise ‘Dilan Çıtak’dı. Yanına sadece eşimin soyadı eklendi ‘Dörter’ olarak. 

Sahne adım her zaman ‘Dilan Çıtak’. Kimlik adım ise bundan sonra Dilan Tatlıses Dörter. Soyadlarımı rahat bırakın artık, onların hepsi benim.”

Dilan Çıtak Tatlıses, nikahtan sonra soyadını silmişti… Dikkat çeken hamle sonrası ilk açıklama…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...