Deniz Uğur makyajsız fotoğrafını paylaştı: 'Komplekse girmeye gerek yok, yaşlanıyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Deniz Uğur makyajsız fotoğrafını paylaştı: 'Komplekse girmeye gerek yok, yaşlanıyoruz'

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Son olarak ‘Cenazemize Hoş Geldiniz’ adlı filmle kamara karşısına geçen Deniz Uğur, sosyal medya hesabından makyajsız ve filtresiz pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğrafına kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

Çocuklarının velayetini almak için eski eşi Reha Muhtar'la davalık olan Deniz Uğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. En doğal halini hayranlarıyla paylaşan Uğur’un gönderisine yorum yağdı. 

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşi Reha Muhtar’dan şikayetçi olmuştu. İkiz çocukları Mina ve Poyraz’ın velayetini almak için uğraşan Uğur, Seren Serengil’in programında Reha Muhtar’ın akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürmüştü. Muhtar ise Uğur’u annelik yapmamakla suçlamıştı. 

“GÜLÜŞÜNDE HER BİR HÜZÜN VAR DİYORDUNUZ…”

Ünlü oyuncu dava ile ilgili gelişmelerin yanı sıra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Deniz Uğur, son olarak makyajsız bir pozunu hayranlarının beğenisine sundu. 

Paylaşımına ise “Bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan sabah gözünü açtığı andaki halini görmen gerekir. Filtresiz, makyajsız. Komplekse girmeye gerek yok, yaşlanıyoruz. Şeytani düzenin ele geçirdiği dünyaya inat gülümseyebiliyorsan güçlüsün. Varlığının bir anlamı, bütüne hayrı olmak zorunda. Önemli olan o. Kendini gerçekleştirmek. Bu arada gülüşünde hep bir hüzün var diyordunuz, haklıymışsınız gerçekten” notunu düştü.

Deniz Uğur makyajsız fotoğrafını paylaştı: 'Komplekse girmeye gerek yok, yaşlanıyoruz'

Kısa sürede beğeni yapan paylaşıma hayranları “Yüzü de kalbi de güzel” , “Her halinizle güzelsiniz” , “O hüzün size çok yakışıyor” gibi yorumlar geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...