Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında, nereli? Deniz Işın biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında, nereli? Deniz Işın biyografisi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Deniz Işın’ın hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Son olarak Ömer dizisinde Şule karakteri ile ekranlarda gördüğümüz Deniz Işın yeniden gündeme geldi. Genç oyuncu Deniz Işın’ın hayatı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Peki Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında,hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

31 yaşındaki ünlü oyuncu Deniz Işın magazin dünyasının yakından takip ettiği isimler arasında.  Bugünlerde ismi meslektaşı  Erdem Şanlı ile anılan Deniz Işın gündem oldu. Deniz Işın için arama motorlarında yapılan araştırmalar hız kazandı. Peki birçok dizide başrol ve yardımcı oyuncu olarak yer alan Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında? Deniz Işın2ın biyografisi ve hakkında merak edilen detaylar…

DENİZ IŞIN KİMDİR?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı.Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı.

Deniz Işın 2017’de Lysistrata oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You oyununda Alice karakterini canlandırdı. Deniz Işın sosyal medya platfromu Instagram'da "deniz.isin" kullanıcı adı ile yer alıyor. Bugünüe kadar birçok dizide rol alan Deniz Işın son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinde Şule karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu Deniz Işın 1,2 milyon takipçi sayılı hesabını aktif olarak kullanarak paylaşım yapıyor.

DENİZ IŞIN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2019 -Atiye
2020 -Eee Sonra?
2021-2023- Leyla ile Mecnun
2022 - Bizden Olur Mu?
2023 -Dünya Bu
2022-Anka
2022-Aşk Çağırırsan Gelir
2019 -Her Yerde Sen
2020- İyi Günde Kötü Günde
2020- Sefirin Kızı
2021 -Masumiyet
2022 -Sevmek Zamanı
2023- Dokuz Oğuz
2023-Ömer

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...