Demet Şener kızını paylaştı, yorum yağdı: Güzellik anneden, boy babadan

Düzenleyen:
Demet Şener kızını paylaştı, yorum yağdı: Güzellik anneden, boy babadan

MAGAZİN Haberleri

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın kızları İrem, 16 yaşına girdi. Şener, kızının doğum gününü sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla kutladı. Güzelliği ve tarzı ile annesinin kopyası haline gelen İrem Kutluay’a takipçilerden yorum yağdı.

İbrahim Kutluay ile 2018 yılında sonlandırdığı evliliğinden iki çocuğu olan Demet Şener, kızı İrem Kutluay yeni yaşına girdi. 16 yaşına basan İrem’in büyümüş halini görenler şaşırıp birçok yorum yaptı.

Demet Şener kızını paylaştı, yorum yağdı: Güzellik anneden, boy babadanSosyal medyayı aktif kullanan Şener, kızının yeni yaşını Instagram’dan yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü manken paylaşımında “Güzel kızım, ilk göz ağrım, hayat arkadaşım, sırdaşım, akıl danıştığım… Doğum günün kutlu olsun İremim. Senin gibi bir kızım olduğu için gurur duyuyorum. Yaptığın her şeyde seçtiğin tüm yollarda nefesim yettiği kadar yanındayım. Seni çok çok çok çok çok çok çok seviyorum. Hep çok mutlu ol” ifadelerini kullandı.

Demet Şener kızını paylaştı, yorum yağdı: Güzellik anneden, boy babadanİrem Kutluay’ın son halini görenlerin ilk yorumu “Boyunu babasından güzelliğini annesinden almış” oldu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...