Demet Evgar anne oldu: Ünlü oyuncu ve eşi kızları Mavi’ye kavuştu

Düzenleyen:
Demet Evgar anne oldu: Ünlü oyuncu ve eşi kızları Mavi’ye kavuştu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Demet Evgar ile eşi Levent Babataş, kızları Mavi’ye kavuştu. Evgar’ın ve Mavi bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

6 yıllık beraberliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen çift, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. İkiliden güzel haber geldi.

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve iş insanı Levent Babataş, Mavi adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldı. Doğuma doktor, ebe ve doğum psikoloğundan oluşan bir ekip girdi. Özel bir hastanede doğum yapan Demet Evgar’ın ve Mavi bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

Demet Evgar anne oldu: Ünlü oyuncu ve eşi kızları Mavi’ye kavuştu

DEMET EVGAR KİMDİR?

Arnavut kökenli oyuncu 1980 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir. 17 yaşında amatör olarak Afsem Tiyatrosu'nda ilk oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sahneye ilk kez çıktığı oyun Ray Cooney "Kaç Baba Kaç" olarak bilinir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi sırasında Tiyatro Kılçık adında bir topluluğu arkadaşlarıyla beraber kurmuştur. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi", "Tiyatro Kılçık", "Takanlar ve Takılanlar", "Ayşegül Hindistan'da" adlı oyunlarda sahne aldı. 2009 yılında Kent Oyuncuları Tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğiyle sahnelenenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırmasıyla 2010 yılında 8. Tiyatro Ödülleri töreninde Yılın Kadın Oyuncusu Ödülünü aldı. Başarılı oyuncu kariyerinde ilk olarak Türkmax'te daha sonra Star TV ekranlarında yayınlanan 1 Erkek 1 Kadın isimli dizide Zeynep Yıldırım karakterini canlandırmıştır. Evgar'ın "Avlu" ve "Alev Alev" dizilerindeki oyunculuğu da oldukça takdir görmüştür.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...